Meillä leivotaan

Meillä leivotaan perinteisesti käsityönä ilman säilöntä ja lisäaineita. Paistamme leivät kunnon kiviarinauunissa. Käytämme suomalaista lähialueemme viljaa, joka tulee Kinnusen myllyltä. Luomuruisleivät leivotaan täysjyväruisjauhosta, joka on jauhettu kokonaisista jyvistä ja se sisältää myös kuiturikkaita jyvän kuoriosia. Luomuleipien jauhot ovat luonnonmukaisesti viljellystä viljasta jauhettuja. Olemme mukana lakisääteisessä luomuvalvonnassa ja toimintamme tarkastetaan vuosittain. Hyödynnämme tuotannossa uusiutuvaa energiaa ja noin 10 % energiantarpeestamme saamme omista aurinkopaneeleistamme.

Luomuruisleipä

Perinteinen ja vahvan makuinen juurella leivottu ruisleipä, joka sisältää myös hiivaa. Jauhoista 88% on ruista. Ruisleipää saatavilla pyöreänä limppuna ja reikäleipänä.

Luomurieska

Rieska on perinneherkku vailla vertaa. Meillä se on vahva ja halkaistavaksi tarkoitettu nyrkkirieska.

Vaaleat leivät

Kauraska on pehmeä ja maukas reikäleivän malliin leivottu hiivaleipä. Fannyn rievä on saanut nimensä Wanhankosken vanhan emännän mukaan. Se on aromikas hiivaleipä, jossa on maistuva kuori.

Sesonkileivät Joulimppu ja pääsiäislimppu ovat tummia, mausteisia ja laktoosittomia piimälimppuja. Läskirieska on laskiaisen ajan herkku, jossa rieskan päällä on siankylkeä.

Meidän omissa tiloissa sijaitseva gluteeniton leipomomme loihtii herkullista, luontaisesti gluteenitonta hapanleipää ja perunarieskaa. Leipäpäivät ilmoitetaan tuttuun tyyliin Facebookissa ja Instagramissa – seuraa meitä, ettet jää paitsi!

Valmistamme myös perinteisiä kermatäytekakkuja tilauksesta. – Jotta jokainen juhla olisi herkullinen elämys, ota yhteyttä kahvilan numeroon ja kerro meille toiveesi p. 08-771846.